L’experiència +ART a les escoles a la Nau Bostik es complementa amb un taller artístic per a l’alumnat de les escoles i els centres educatius que visitin l’exposició.

L’objectiu principal dels tallers artístics és que els alumnes puguin expressar, d’una manera vivencial i a través dels llenguatges artístics, la impressió que els causa el món que els envolta. Presentem cinc tallers diferents; consulta el calendari amb els dies en què oferim cada taller.

Els tallers per a escoles estan pensats per a l’alumnat des de l’etapa d’educació infantil i fins a batxillerat i cicles formatius.

Cost de la visita a l’exposició + el taller per a escoles: 6 euros per alumne/a. Entrada gratuïta per a centres d’alta complexitat i llars d’infants.

Pagament per transferència al compte IBAN: ES93 2100 5000 5602 0026 5723

Clica les imatges, consulta el calendari i reserva la visita a l’exposició amb el taller per a la teva escola!

Refugis utòpics

Com seria el teu refugi? Quina forma tindria? Què necessitaries? De quins materials es compon?

Cossos comunitaris

Desenvolupem una nova manera de comunicar-nos només amb el sentit del tacte. Ens deixem endur pel simple plaer de manipular i construïm sense prejudicis?

Registres del moviment

Alliberem les emocions a partir del moviment. Com ens enfrontem a un espai en blanc? Com ens movem en grup? On anem?

Contes exquisits

Unim l’art de la paraula i la imatge per construir i plasmar entre tots un conte en comú. Com el representarem en 2D i 3D?

Teatre a l´ombra

Allò que veiem és la realitat? Sabrem desemmascar amb l’ajuda de l’art les nostres idees des d’un punt de vista crític?