Arbre de les escoles FEDAC

QUI SOM

+ART a les escoles és un projecte creat i impulsat per les 25 escoles FEDAC de Catalunya i obert a centres educatius, docents, alumnes, famílies i artistes d’arreu.

Considerem que el sistema educatiu necessita més art, i que l’art a l’escola no és una moda sinó que ha vingut per quedar-s’hi. Creiem en l’art com a base d’una educació profundament humanista i transformadora, en un món cada cop més dominat per la tecnologia.

Amb el projecte +ART a les escoles, volem potenciar en totes les etapes educatives el gran ventall expressiu i comunicatiu que ens aporten els llenguatges artístics, i ho volem fer de manera personal, diversa i creativa.

Alhora, +ART a les escoles és un projecte que també dona resposta als reptes dels Llenguatges i la CreaActivitat del pla estratègic i d’innovació pedagògica #avuixdemà, que des de fa uns quants cursos estem implementant a les escoles FEDAC.

UN PROJECTE DE LES ESCOLES FEDAC OBERT A TOTHOM

PER QUÈ VOLEM +ART a les escoles?

Creiem que les escoles i el sistema educatiu necessiten més ART perquè:

  • L’ART ens obre la ment, desperta la nostra sensibilitat, ens ajuda a expressar-nos i a gaudir dels talents artístics dels altres.

  • L’ART forma part del nostre ADN i ens fa més humans en un món cada cop més tecnològic, ens connecta amb les nostres emocions i la nostra creativitat.

  • L’ART ens ajuda a desenvolupar el sentit crític, a potenciar la resiliència i a despertar consciències davant les injustícies del món que ens envolta.
Logotip de les Escoles FEDAC

L’art a l’escola no és una moda sinó que ha vingut per quedar-s’hi!


Coneix l'equip

Equip impulsor

Marta Mingot

Sílvia Morilla

Juanjo Ramírez

Òscar Tuset

Col·laboradors

Educadors deCORarts de les escoles FEDAC

Equip d’infraestructures i serveis FEDAC

 

Equip de comunicació FEDAC