La programació +ART el cap de setmana és una proposta d’experiències artístiques i educatives que hem creat especialment per a famílies amb infants.

Durant el mes de març, cada dissabte al matí us esperem a la Nau Bostik de Barcelona per experimentar amb diferents llenguatges artístics i expressar tot allò que teniu a dins.

Cada dissabte les famílies teniu una proposta diferent!

Tina, la caçadora de contes i el seu viatge pels drets infantils

La Tina és una caçadora que viatja per tot el món a la caça de contes i rondalles de diferents cultures. En un dels seus nombrosos viatges, coneix una noieta amb la qual té una conversa molt inspiradora que la fa reflexionar sobre la manera com viuen els nens i nenes a diferents parts del món.

A càrrec de Sandra Sas.

5 de març de 2022, 11.30 h
Nau Bostik
Durada: entre 45 i 60 minuts

Preu: Entrada gratuïta (cal reserva prèvia)

Sandra Sas és Tina, la caçadora de contes i el seu viatge pels drets infantils. Ens explicarà les seves aventures a la Nau Bostik en el marc del projecte Més ART a les escoles.

En aquest taller treballareu amb fang i elements naturals i/o reciclats per crear un mòbil decoratiu entre les aportacions de tots els participants. Al final del taller us podreu emportar la vostra creació!

A càrrec d’Inga Freitas i Júlia Sangés.

12 de març de 2022, 11 h
Nau Bostik
Durada: 2 hores

Preu: Entrada gratuïta (cal reserva prèvia)

Els objectes quotidians tenen possibilitats il·limitades. En aquest taller aprendreu a trastejar per construir, d’una manera guiada, un instrument musical. Tot això mentre passeu per un procés d’observació dels materials, una pluja d’idees i per un procés creatiu.

A càrrec de Jèssica Ayala.

19 de març de 2022, 11.30 h
Nau Bostik

Durada: entre 45 i 60 minuts

Preu: Entrada gratuïta (cal reserva prèvia)

Tinkering musical. Taller creatiu a càrrec de Jèssica Ayala a la Nau Bostik en el marc del projecte +ART a les escoles.

El Dr. Klüpper és el descobridor de l’elixir contra l’avorriment i els atacs aguts de caspa. Acompanyat de les seves il·lustracions de teatre japonès, de làmines i d’objectes diversos, ens explicarà contes i històries prodigioses que ens deixaran bocabadats a petits i grans.

A càrrec de Pep López.

26 de març de 2022, 11.30 h
Nau Bostik
Durada: entre 45 i 50 minuts

Preu: Entrada gratuïta (cal reserva prèvia)