Cada dijous a la tarda durant el mes de març, t’esperem als Dijous Interactius a la Nau Bostik!

Vinculades a l’exposició +ART a les escoles, els Dijous Interactius estan oberts a tothom. Vine a gaudir de l’expressió i les emocions a través de l’art i la creativitat.

“Mar&Art”. Experiència sensorial a través de l'art

Mar&Art combina 30 minuts de conversa i 25 minuts de peça escènica amb música, poesia i dibuix per transmetre el missatge que l’experiència artística és transformadora i està a l’abast de tothom.

Una experiència sensorial a través de l’art i la natura que transmet la importància de la connexió amb el nostre artista interior i creatiu en comunió amb la natura, tot conreant l’autoconeixement, el silenci, el joc, la creativitat com a eines molt valuoses en el moment que vivim, per trobar nous camins d’entesa i de diàleg amb un mateix i amb els altres.

A càrrec de Noemí Morral i Montserrat Morral.

3 de març de 2022, 18h

Nau Bostik

Durada: 60 minuts

Entrada: Gratuïta (cal reserva prèvia)

Instroniks. Makers a l’aula

Es poden unir tres disciplines com l’electrònica, la programació i la música? Us imagineu crear el vostre propi instrument i formar part d’una orquestra? En aquest taller comprovareu que tot això és possible.

A càrrec de Marc Sibila.

10 de març de 2022, 18h

Nau Bostik

Durada: 90 minuts

Entrada: Gratuïta (cal reserva prèvia)

Dansa gestual

Taller dinàmic i creatiu per formar part, a través del gest i de la dansa, d’una pintura de l’exposició de l’artista Siro López. A partir de tres disciplines que l’artista treballa –el mim, el teatre i la dansa–, incorporem el gest i el moviment per gaudir d’una experiència creativa dins d’un espai intergeneracional.

A càrrec de Laia Vila.

17 de març de 2022, 18h

Nau Bostik

Durada: 90 minuts

Entrada: Gratuïta (cal reserva prèvia)

Desbloqueja la teva creativitat

Dinàmiques i jocs amb el fang com a material principal amb l’objectiu de treure la pols a la nostra part més creativa. Jugar, imaginar i crear oblidant-nos dels judicis, de les pressions per assolir la perfecció i gaudint plenament del procés creatiu.

A càrrec d’Inga Freitas i Júlia Sangés.

24 de març de 2022, 18h

Nau Bostik

Durada: 90 minuts

Entrada: Gratuïta (cal reserva prèvia)